top of page

הבציר

הבציר

הבציר הראשון של הכרם התקיים  באוגוסט שנת 2002.

בציר המרלו מקדים בדרך כלל את בציר הקברנה סוביניון בשבועיים.


למועד הבציר חשיבות גדולה באיכות היין והוא נקבע על ידי לקיחת דגימות קבועות מן הכרם בסמוך לזמן הבציר המשוער. בדגימות אלו אנו בודקים את ריכוזי הסוכר, החומצות מסתכלים על הבשלת הפרי וכמובן טועמים טועמים וטועמים.

ברגע שכל הנתונים הינם לשביעות רצוננו נקבע מועד הבציר ואז מתחילים הטלפונים למשפחות הבדואיות מן הסביבה הקרובה הבוצרים איתנו כבר מן השנה הראשונה, לתלמידי התיכון בחופשה ולכל החברים המגיעים להשתתף בחגיגה  וכמובן אורחי הצימרים שהתמזל מזלם להתארח ביום מיוחד זה.


 אנו בוצרים בשעות הבוקר המוקדמות וזאת על מנת לשמור על הטמפרטורות הקרות של הענבים בהגיעם אל היקב. וכך בעוד צוותים של בוצרים עובדים בכרם, חלק מבני המשפחה נמצא ביקב ומתחיל בהכנת היין - אופרציה לא פשוטה כלל. 

Harvest Logo
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
הבציר בחוות כרמי עבדת
bottom of page